0736-60 52 96 info@linasbrygga.se

Ett café på Dyrön, Tjörn i vackra Bohuslän

Lina själv kallar oss för “det lilla kaféet med det stora hjärtat”. Vi älskar människor och vill därför erbjuda dig Sveriges bästa glass, oavsett om du väljer någon glass från menyn eller om du vill äta kulglass eller mjukglass ur våra hemmagjorda rån som finns i olika smaker, så kommer du inte bli besviken!
SIA glass gör nämligen inte bara Sveriges godaste glass utan också bästa!

Med ett leende vill vi välkomna och ge dig en positiv känsla och upplevelse när du kommer till bryggan i Södra hamnen på Dyrön.

Linas brygga är ett guldkorn på västkusten. Vi erbjuder mat och hembakad fika gjord med kärlek, allt för att du skall få en trevlig och minnesrik stund på bryggan i sommar.
Något vi är är speciellt kända för är vår fish & chips som tillsammans med våra egengjorda såser är något du inte bör missa om du besöker oss.

Är du bara sugen på våffla och glass, då har vi “våffla på pinne” för dig. Det är en rolig variant på belgisk våffla, men den är istället rund och vi har satt den på en pinne.

Mat, fika och glass i all ära men eftersom du kommer till oss och Bohuslän så är vi speciellt stolta över att servera dig Bohusläns nationalrätt, Äggost!
Du kanske undrar, vad är Äggost? Kom in till oss så kommer Lina ge dig en kulinarisk återblick om Bohusläns nationalrätt, Äggosten!

Nyheten för i år är att vi utökar glasscaféet, nu får du ännu fler sorter att välja på och nya spännande nyheter på glassmenyn. Även milkshake är en nyhet för i år som lyfter glassen ytterligare!

 

 

 

Välkommen in!

Lina med personal